Systemy kontroli jakości

W trosce o bezpieczeństwo naszych klientów w zakładzie wprowadzono systemy kontroli jakości HACCP, GHP oraz GMP. Dodatkowo nad całym procesem czuwają fachowcy z wieloletnim doświadczeniem w produkcji.

Dodatkowo nad całym procesem czuwają fachowcy z wieloletnim doświadczeniem w produkcji.

Przetwórstwo i skup dziczyzny

Korzystne położenie zakładu na terenie Borów Tucholskich oraz dostatek zwierzyny łownej skłoniło nas do uatrakcyjnienia oferty także o mięsa kulinarne i wyroby produkowane wyłącznie z dziczyzny.

czytaj więcej

aktualności

PUNKTU SKUPU I ROZBIORU DZICZYZNY

Z przyjemnością informujemy, że zakończyliśmy inwestycję polegającą na budowie PUNKTU SKUPU I ROZBIORU DZICZYZNY.

czytaj więcej

© 2010 Zakład Masarski, Jan Myśliwiec, Śliwicetłumaczenie: Przemysława Szulczyk, produkcja: papio.pl